Печат на тази страница

Годеница на депутат получи клип, на който той прави секс с 2 жени и...

25 Юли 2020 13:09

Годеницата на общинския депутат от район Красноселски Илия Яшин разкри, че някой се е опитал да осуети бъдещата ѝ сватба с политика. Певицата Вера Мусалян заяви, че определен "доброжелател" ѝ изпратил кадри от интимно видео, в което участват годеника ѝ и още две момичета, подчертавайки подигравателно: "Бъдещият ти съпруг те обича много! Всички те обичат много!"

Въпреки подлото действие, враговете на Мусалян не успяват да я излъжат. Според момичето тези кадри с Яшин са правени преди около 10 години, когато бъдещият ѝ съпруг е бил необвързан, свободен и млад.

Певицата увери, че не е изпитала нищо друго освен гордост от мъжествеността на своя избраник в тази ситуация, предава jenata.blitz.bg.

 

„Трябваше да разбие сърцето ми и да извикам:„ Ах! Не съм ти първа!" и веднага да отменя сватбата... Но след това, което видях, разбира се, бях във възторг", разказва момичето.

Тя добави, че случилото се за пореден път доказва, че годеникът ѝ е честен човек, тъй като единствените „компромати“, които могат да се извадят срещу него, са подробностите за интимна среща по взаимно съгласие.

По-рано този месец Мусаелян се застъпи за Яшин, когато служителката на RT Леся Рябцева, която се срещаше с него в началото на 2010 г., неочаквано го обвини в психически и физически тормоз през този период.

Main Menu