Графа и армията му от „греещи човечета“ ще завладеят Античния театър на 30 юли

29 Юли 2020 19:36

 

След супер вълшебните и пълни с енергия и страхотен заряд концерти във Варна и Велико Търново, на 30 юли Графа и групата му ще бъдат в Античния театър в Пловдив. Освен с впечатляваща нова концертна програма, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, Влади Ампов идва в града на тепетата с вече известната си армия от „греещи човечета“. Те са част от противоепидемичните мерки, на които Графа и екипът му много държат, за да гарантират здравето на всички присъстващи, но също така греят и истински заедно с многобройните фенове на любимия изпълнител по време на цялото му турне, стартирало с четирите несравними концерта в парк-център „Юнак“ в София.
„Огън“, „Ca$h“ и „Да“, както и актуалния за това лято хит „Ти грееш“ са само част от песните, които публиката ще чуе от сцената на Античния театър.
„Вълнението и емоциите са уникални и съм супер нетърпелив за срещата си с пловдивската публика“, признава Влади Ампов, чиито концерти по време на пандемия се оказват абсолютен феномен в културния живот и музикалния бизнес.
Билети за концерта на Графа на 30 юли все още са налични онлайн и на касите на Ивентим на Билетен център пред общината – пл. “Стефан Стамболов” 1; Туристически информационен център на ул. “Райко Даскалов” 1 (пл. “Римски стадион”); Билетна каса Античен театър на ул. “Цар Ивайло” 2 (вход откъм Музикална академия).
В деня на концерта касата на Античния театър ще работи с удължено работно време до началото на концерта.

Main Menu