Ирина Шейк събра погледите в къса кокетна рокля

24 Авг 2020 16:58

Само преди дни погледите се насочиха към една от най-красивите и популярни манекенки в света - Ирина Шейк и нейната ежедневна, градска визия, подходяща за разходки и срещи, пише vesti.bg.

Папараците уловиха красавицата да се разхожда по улиците на Ню Йорк, а модните експерти бързо отразиха, че облеклото ѝ е повече от перфектно за случая.

За семпла, но в същото време много шик беше определена визията на Ирина. 34-годишният модел е заложила на къса светла рокля с лек и ненатрапващ се десен.

 

Роклята е съчетана с черно кожено яке, което е с дължината на роклята. Този тип якета ще бъдат доста модерни през новия есенен сезон, който скоро започва, съветват модните експерти.

Визията е завършена с чифт черни високи кожени боти и очила. Изборът на дрехи, е семпъл, но прави впечатление. Също така се постига доста лесно, стига да имате подобен тип дрехи в гардероба си.

Модни сайтове отбелязват, че след появата на папарашките снимки на Ирина, якето се е продало за часове, а и цената му е била напълно достъпна - 49 долара.

Main Menu