Глупавите грешки, които мъжете допускат, когато кръшкат на жените си

11 Сеп 2020 14:36

 

Жените имат по-добре развита интуиция. Това им помага да забелязват и неща, които мъжете биха подминали без да обърнат внимание.
Но дамите не разчитат само на интуитивното усещане, когато заподозрат, че половинката им кръшка. Затова наблюдават и какво върши, защото има някои неща, които издават мъжете, когато са се захванали с любовница.

Някои от грешките, допускани от гузни мъже, са лесни за забелязване. Например, когато мъж започне да си взема душ веднага след като се прибере у дома от работа или „късна работна среща“, вариантите за желанието му веднага да мине през банята не са кой знае колко много. Ако работата му не предполага полагането на тежки физически усилия, дали пък не се е разбързал толкова с мисълта, че трябва да заличи следите от парфюма на другата?

 

Внезапният порив за редовно къпане след работа може и да се дължи на някакви други обстоятелства, но какво ще си помисли жена, която забележи, че изведнъж сексът с половинката ѝ става по-начесто, а доскоро случването му веднъж месечно се е приемало като радостно събитие? В подобни ситуации поговорката, че апетитът идва с яденето, важи с пълна сила за мъжете. Започнат ли да получават повече секс, искат и още от същото „меню“. Ако жената до него не е предизвикала промяната, много вероятно е това да е заслуга на любовницата.

Една от глупавите постъпки на гузните мъже е да почнат ревниво да пазят телефоните си или други средства за комуникация. Всяка жена ще се досети, че има нещо нередно, когато той започне да носи със себе си телефона, дори ако набързо излиза до кварталния магазин за да купи бира.

По-малко забележима е друга промяна в поведението на мъжа, който се опитва да скрие, че има любовница. Или поне мъжете си мислят, че жените не забелязват такива неща, като това, че са започнали внимателно да си подбират дрехите или че всяка сутрин по-дълго се застояват пред огледалото и се гласят повече от обикновено.

 

Ако той години наред е предпочитал да си седи у дома и да гледа мачове по телевизията, а изведнъж зачести с излизанията на „среща с приятели“, всяка жена ще започне да подозира наличието на друга. Е, това е лесно да се провери, затова мъжете по-рядко оправдават забежките си с легендата за „по питие със съученци, състуденти, един колега от фирмата“.

В по-дългите връзки се формират такива отношения между партньорите, че буквално се стига до там, всеки от двамата да си „познава стоката“. Ако жената изведнъж усети, че благоверният ѝ съпруг, например, е започнал да се държи прекалено мило с нея, което не се е случвало през последните 4-5 години; ако започне да ѝ носи цветя и бонбони през ден, да ѝ прави комплименти… все неща, които не попадат в „нормално държане“, то за нея става ясно, че някъде там гузната му съвест се обажда и глупаво го издава.

 

Мъжът може да се увлече до така степен, че да допусне и още една от наивните грешки – да спре да излиза със съпругата си, освен ако не е за по питие с общи приятели. На него обаче постоянно му се появяват поводи за такива излизания, на които „няма как да те взема, миличко, съжалявам“.

Разбира се, парите най-явно издават кръшкащия мъж. Всяка жена ще забележи, когато семейният бюджет започне да не стига за покриване на сметките. Още повече, ако харченето е по-малко, отколкото преди това, но парите „потъват“ някъде и все не стигат, а той все се измъква с оправданието, че са се появили „непредвидени сметки“.

Мъже, поне внимавайте, когато изневерявате!

източник: dnesplus.com

Main Menu