Трите зодии, които ще срещнат голямата любов този септември

15 Сеп 2020 08:19

Септември е летен месец в по-голямата си част, което означава, че времето за флиртове и партита далеч не е свършило. Но септември дава началото и на есента - времето, в което искаме да си стоим вкъщи и да се гушкаме с любим човек.

Ето защо този месец много подходящ за началото на нова романтична връзка, а през този септември има 3 зодии, които с по-голяма вероятност могат да открият голяма си любов и да намерят така желаното романтично щастие. Вижте ги в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Рак

Не го планирате и не сте го планиране, но този месец ще срещнете изцяло нов човек, който ще ви покаже нова гледна точка за света и ще ви разкрие, че щастието не е точно това, което винаги сте си представяли, а много повече

Телец

Човек от миналото ви ще се завърне. С него може би сте били само познати или са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие.
Стрелец

При вас отдавна има човек, за който копнеете и той най-сетне ще реши да действа и да признае чувствата си. Това ще ви направи най-щастливия човек на земята и ще даде началото на една много стабилна връзка.
Edna.bg

Main Menu