6 знака, че бившият ви има нова връзка

18 Окт 2020 08:25

Неписано правило е, че бившите си хващат нова любов скоро, след като се разделят с половинките си, но често го крият, за да не засегнат предишния си партньор, пише Actualno.com. Има хора, които предпочитат да се похвалят, но ако вашият бивш партньор се опитва да скрие новата си връзка, ето как можете да разберете:

 

1. Вече не ви звъни

Когато един човек все още има чувства към вас, дори да сте се разделили, често можете да получавате обаждания от него. Заради доброто старо минало, за да ви пита как сте или просто да се провери дали няма шанс да се съберете. Когато тези обаждания рязко спрат, може би вече има нова любов на хоризонта, която отнема цялото му време.

 

2. Публикува снимки с друг човек, но не показва лицето му

Има хора, които не искат веднага да разкриват новата си любов, затова когато публикуват снимки в социалните мрежи, показват само ръката на новия човек или част от него, но в снимана в гръб. Тази загадъчност иска хем да ви покаже, че е има нова любов, хем да не издава всичко, за да е по-любопитно за другите.

 

3. Има изцяло нов външен вид

Това важи с пълна сила и за двата пола. Жените най-често сменят драстично цвета на косата си или си купуват секси очила, а мъжете сменят стила на обличане и се опитват изцяло да променят визията си. Тази рязка промяна освен начин да се справят с раздяла, често значи и че имат нова любов, за която искат да изглеждат безупречно.

 

4. Вече не харесва публикациите ви в социалните мрежи

Така бившата ви любов се опитва да ви покаже по всякакъв начин, че е продължила напред и няма нужда от вашата компания, нито да знае какво публикувате или къде ходите.

 

5. Избягва местата, на които ходите и вие

След като сте били дълго време във връзка, е нормално да имате много общи места, които посещавате. Ако изведнъж усетите, че не виждате бившия си партньор на нито едно от тези места, вероятно отново се опитва да се разграничи от вас и тотално да приключи взаимоотношенията ви. Може да смени фитнеса, супермаркета, в който пазарува и всяко място, на което може да ви срещне или вие да срещнете него с новата му любов.

 

6. Изтрил е всичките ви общи снимки

Разбира се, когато човек има нова връзка, не иска да притеснява половинката си с миналото, което е заляло профила му в социалните мрежи. Ако изведнъж видите, че всичките ви общи снимки са изчезнали, вероятно това е причината.

Main Menu