Печат на тази страница

5 флирт хитринки, с които ще спечелите всеки

15 Ное 2020 18:27

Когато става въпрос за срещи и връзки, повечето смятат, че мъжете искат нещата да са максимално лесни и прости, докато жените обичат да "задълбаят". Това донякъде е вярно, но не напълно. На господата също им харесва да има интрига и да флиртуват с тях.

 

Ето 5 трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Бъдете директна

 

Едно нещо, което може би ще ви изненада, но мъжете обичат, когато жената поеме инициативата и направи първата крачка. Ключови неща - поддържайте зрителен контакт, дръжте се приятелски и не спирайте да се усмихвате.

2. Закачливо го дразнете

Първоначално няма нужда да го впечатлявате със знанията си по психология. Вместо това се шегувайте с него, без да се заяждате. Съвсем деликатно го закачайте. Мъжете често го правят помежду си, така че няма да засегнете чувствата му.

3. Покажете му, че ви е интересен

След като сте се запознала с него и сте се посмели заедно, наистина слушайте какво ви казва, докато разговаряте. Добро правило е да задавате толкова въпроси, колкото отговаряте. Няма да спечелите точки, ако се опитате да му покажете, че го превъзхождате интелектуално. Със сигурност ще го заинтригувате, ако му покажете, че ви е интересно това, за което говори.

4. Направете му комплимент за външния вид

Да, мъжете също са суетни, макар да не обичат да си признават. Реплики от типа на: "Какво тренираш? Изглеждаш много добре" или пък "Много ми харесва ризата ти" може да звучат като клишета, но всъщност вършат работа.

5. Деликатно го докосвайте

Мъжете обичат да бъдат докосвани - по ръката, крака или пък гърба. Но не бъдете прекалено настойчиви. Леко докосване на ръката му, докато се смеете на шегата му е напълно достатъчно, за да разбере, че имате интерес към него.

Източник: fakti.bg

Main Menu