5 секси неща, на които мъжете не могат да устоят

19 Ное 2020 07:54

 

Сексапилността е доста относително понятие. Според стереотипите, това е хубаво лице и пропорционално, красиво тяло. Но това е само повърхността. Независимо, колко секси изглежда една жена отвън, отвътре може да не е.

Много мъже споделят, че са имали връзка с невероятно красиви жени, но когато проговорят вече не са толкова привлечени от тях. Има много по-секси неща, на които трябва да обърнете внимание.

Ето кои са те:

1. Поглед

Бъдете внимателни. Жените, които използват погледа си, получават всичко, което поискат. Дори цветът на очите не е фактор, а само погледа. Умния мъж първо гледа очите и след това тялото. Очите са прозорец към вътрешната красота.

 

2. Отношение

Мъжете обичат силни жени, жени, които не се страхуват да изразяват мнението си и не се притесняват да противоречат, когато не са съгласни. Това е така, защото жената показва страст, а тя е основна част от сексапила.

3. Чувство за хумор

Жена с чувство за хумор е мечта за всеки мъж. Да се разсмее мъж е доста трудно и ако жена успее, то тя със сигурност ще привлече вниманието му.

4. Самоувереност

От изключително значение е походката и начинът, по който се държи жената пред други хора. Това показва ,дори, как тя самата се оценява. Няма нищо по-секси за мъжете, от това жената да върви уверено.

5. Интелигентност

Сигурно сте чували, че мъжете се страхуват от умни жени. Но това е погрешно схващане. В днешно време много жени изглеждат добре, но не могат да проведат един смислен разговор. Какво ще правите с такава жена? Затова сексапилът е доста относително понятие и се описва трудно. Той е комбинация от много фактори.

 

Източник: dnesplus.bg

Main Menu