Печат на тази страница

Какво те очаква през новата година според зодията ти?

01 Ян 2021 10:15

Изпратихме една нелека година, изпълнена с предизвикателства и трудни моменти. За някои хора изминалата година бе успешна, динамична и щастлива, но други нямаха търпение да се сбогуват с 2020-а. Вижте какво вещаят звездите за всяка една зодия през 2021. в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Новата година ще бъде меко казано изпълнена със събития. Мечтите, които имаш в момента, ще започнат да се осъществяват една по една, стига да работиш усилено в тази посока. Понякога обичате да саботирате сами себе си, но през 2021-ва няма да губите фокуса от важните неща и всичко ще бъде различно. Време е да се борите за себе си и мечтите си.

Телец

Това ще бъде годината, в която ще преоткриеш себе си, ще научиш много нови неща за своята същност, а тези промени ще помогнат на целия ти живот. Всички твои несигурности най-сетне ще си отидат и ще откриеш мястото, на което принадлежиш.

Близнаци

Дръж се здраво, защото новата година ще ти предложи някои драматични обрати. Очакват те доста промени на чисто ментално ниво и ще трябва да реагираш бързо, защото ще получиш определени възможности, за които не бива да се замисляш много. 2021-ва е годината, в която да поемеш рискове.

Рак

2021-ва ще бъде важна година за теб. Ще бъде изпълнена с надежда и успехи и ще се радваш на голяма позитивна енергия около себе си. Самочувствието ти ще стане по-голямо и ще се превърнеш в човека, който е писано да бъдеш. Няма нищо, което може да те спре през новата година.

 

Лъв

Новата година ще бъде всичко друго, но не и скучна и обикновена, а точно обратното. Ще бъде изпълнена с радост, ще ти даде възможност да започнеш отначало и да загърбиш всичко, което ти е тежало в миналото. Най-сетне ще се отървеш от негативната енергия в живота ти и ще се отдадеш на вълнуващи приключения.

Дева

2021-ва ти носи така желаните промени. Промени, които си отлагал толкова дълго време и са спирали развитието ти. Хората около теб ще усетят тази промяна и също ще започнат да те виждат по друг начин. Ще повярваш в себе си и в това, че можеш да направиш всичко, стига да работиш достатъчно усърдно.

 

Везни

През новата година ще се глезиш и ще се стремиш да задоволяваш собствените си нужди. Най-сетне ще се погрижиш на първо място за себе си и след това за всички около теб. Ще се впуснеш в търсене на щастието и ще го откриеш! Годината ще бъде изпълнена с огромен растеж

Скорпион

Това ще бъде годината, в която ще обърнеш внимание на себе си и ще направиш оценка на живота си до сега. Имаш навика да мислиш постоянно за грешките си, а това те спира да вървиш напред. Но тази година ще бъде различна - най-сетне ще осъзнаеш, че е човешко да се греши и ще научиш ценни уроци.

 

Стрелец

Няма да си губиш времето през новата година. Ще бъдеш супер мотивиран човек и нищо няма да може да те спре. Имаш мисия и няма да позволиш годината да си отиде преди да си я изпълнил. Любов, кариера, приятелство - чувстваш се добре на всички фронтове и се бориш умело за хубавите неща в живота ти, защото най-сетне си осъзнал колко потенциал имаш.

Козирог

Това ще бъде годината, в която талантите ти ще блеснат. Ще бъдеш спокоен и фокусиран, а резултатите няма да закъснеят. Проект, по който работиш отдавна, най-сетне ще бъде завършен. Усилената ти работа в миналото няма да остане незабелязана и ще имаш възможност да докажеш качествата си.

Водолей

Това ще бъде годината на големите промени. В миналото тези промени може да са изглеждали страшни, но сега вече имаш достатъчно самочувствие, за да ги осъществиш. Още по-хубавото е, че всички тези промени ще бъдат за добро и прогресът в живота ти ще бъде видим. "Страст, сила и слава" - това ще бъдат твоите думи!

 

Риби

Пригответе се за една година, изпълнена с креативна енергия. Ще намериш време за всички проекти, които искаш да осъществиш и дори ще вдъхновяваш всички около теб. Твоята несигурност е в миналото и на хоризонта те очакват прекрасни неща, стига да имаш достатъчно смелост.

 


Източник: edna.bg

Main Menu