Kафе романс на Свети Валентин – какво се крие зад класическото „да отидем на кафе?“

12 Фев 2021 14:48

 

В днешно време повечето любовни истории се зараждат на по чаша ароматно кафе, в бар или на гости у приятели. Кафето е идеалният спътник на всички влюбени и преследващи любовта. „Да отидем на кафе?“ се превърна в синоним на „Искаш ли да излезеш на среща с мен?“, защото италианското еспресо не е просто напитка: то е красота, усещане, приятелство, а споделените кафе моменти са жест на любов и привързаност. 

Зад всяка чаша кафе се крие цяла вселена. Кафето обещава срещи с нови и неочаквани възможности. То е страст и енергия с магическата сила да предразположи всеки човек да се чувства добре и да бъде себе си.

А какво казва кафето за това какъв човек сте и каква любов търсите? Отдадени на автентичното италианско кафе изживяване във всичките му разнообразни форми, малко преди празника на любовта Лаваца ни разкриват спецификите на всяко кафе. Така че внимавайте какво си поръчвате, защото то казва за вас повече, отколкото подозирате – както на първа среща, така и на всички следващи!

Еспресо: най-класическото италианско кафе изживяване. Хармония между вкус и аромат, носи баланс и рационалност: солиден подход към живота и любовта!

Двойно еспресо: по-дълго кафе изживяване, което удвоява аромата и вкуса. Изключително и забележително, то демонстрира страст и интензивност за една необикновена любовна история, която не може да бъде приета за даденост!

Макиато: млякото омекотява топлината на прясно свареното кафе, както контролът в любовта позволява да избегнете риска да бъдете наранени. То е защитен подход, който ще се стопи пред изграденото доверие и няколко топли прегръдки. 

Капучино: омекотен вкус, който не прави компромис с аромата на горещото кафе. То предава страстта в най-чистата й форма, която може да има нужда само от малко рационалност, за да бъде дълготрайна! 

Еспресо със сметана: изискано докосване на сладост за едно уникално кафе изживяване, което представлява търсенето на сладка любовна история с влюбени погледи, дълги разходки за ръка по залез и романтични срещи на свещи. 

Американо: едно продължително кафе изживяване, обгръщащо и топло като прекрасен спътник в студените сутрини – без съмнение отразява среща с идеалната сродна душа. 

Безкофеиново кафе: кафе изживяването, в което липсва кофеин, има много ясно послание. Няма нужда от външни източници на сила и енергия: подходът към любовта е толкова енергичен и страстен, че ви зарежда всеки ден!

Еспресо в стъклена чаша: прозрачността и деликатността са ключови при това кафе изживяване, което напомня на крехка любов, която има нужда да бъде съхранена и защитена точно като красив кристал. 

На празника на любовта, разгледайте разнообразието от Лаваца продукти тук: www.lavazza.bg и открийте идеалния кафе вкус за Вас и Вашия любим човек! 

Main Menu