Рачков и Фики превземат сцената на Античния театър

09 Юни 2021 13:42
 
 
Забраненото ШОУ на Рачков излиза от телевизора и тръгва на турне. Първият град, в който ще гостува, е Пловдив – на 16 и 17 юни. На сцената на Античния театър до Димитър Рачков ще се качи и Фики Стораро като специален гост на представлението.
Това е първото телевизионно шоу извън телевизията, а сценичната му версия  отваря вратите именно към кухнята на телевизията. Естествено, с много смях. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали. 
С неподражаемите си чувство за хумор и импровизации Димитър Рачков „разобличава“ в шоуто си телевизионната машина. В „програмата“ на шоуто влизат сутрешни блокове, холивудски екшъни, Бай Брадър, прогнозата за времето, готварски предавания, спортни емисии… 
Димитър Рачков е подготвил и още изненади, както и още гости, които публиката ще има възможност да види на живо и да се потопи в атмосферата на шоуто.
След успеха си в „Арена Армеец“ в София, Пловдив, Бургас, Русе и Шумен миналата година това лято Забраненото ШОУ на Рачков ще зарадва публиката в три града в страната с по две представления. Освен Пловдив, в турнето са включени Велико Търново – на 22 и 23 юни, и Варна – на 25 и 26 юни. Там специален гост ще бъде Михаела Маринова. 
Билети:

Main Menu