Киро Скалата подкара лимузина пълна с подаръци в новия сезон на Крале на силата (видео)

11 Юни 2021 18:53

Истински живот в надпревара ,спорт и забавление предлага емблематичното шоу „Крале на силата”. С юбилейното си номер 100 издание Фитнес Мафията на Киро Скалата пристига на американската лимузина пълна с подаръци в центъра на Карабунар ,за да отправи своите предизвикателства на лежанка,набирания и кофички.Тази неделя от 15 часа деца и възрастни от 4 до 84 години са поканени да получат своя подарък, ако тренират в компанията на атлетични ,сексапилни красавици и мускулести момчета. За публиката сме подготвили и музикална програма от красавицата, която е родена в Пазарджик ,организатор на шоуто Никол Стоянова – НИККА.

”Да разбием лъжата ,която ни вкарва изкуствената матрица на цифровизацията и виртуалния свят ,който превръща хората в неадекватни ,асоциални психари е основната ми цел ,която ми дава енергия и сили да правя събития без комерсиална цел. Когато създаваш добро връщайки щастието от слънцето,приятелството и живия контакт Господ ти дава неподозирана сила и помощ, за да се справяш с трудностите. Да бъдем заедно в добро и зло е отредено за хората, защото всички са братя. Отделянето и изолацията ги превръща в страховити изпълнени със страх и омраза социопат. Така са лесни за контрол и манипулация, превърнати в роби на потреблението. Крале на силата е импулс за живеца, волята и истината в живота. Физическия елемент към телесното е на последно място”, разпалено разказва Скалата.

„За всички участници и публиката съм подготвила музикална програма и съм поканила красавици, които да се снимат и насърчават нашите гости. Нови лица ще радват и стимулират мъжката публика. Синеоката блондинка и шампионка по фехтовка Олесия Познякова от Украйна.Дебют при нас ще има атлетичната детска педагожка и модел – Мис Мотоспорт Деница Красимирова и прохождащия секси фотомодел Ивана Иванова. Технически секретар по записването и класирането е дългокраката амазонка и шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева'',  с усмивка разказва организаторката на шоуто и певица Никол Стоянова - Никка.

Предметните награди за над 3000 лв. са включват, протеинови вафли Fit Spo, натурални сапуни Funky Lab , хранителни добавки Naturpharma, алкална вода Kangen , книги от AMG Publishing , American Pop Western пуканки , сладоледи Nestle,подаръци от Raider и ваучери от Limos.bg.

Широка медийна подкрепа шоуто намира в: Sportal.bg, 2B consult , LF – Life Famous , P21 – Paragraph 21 , Darts news, Code Fashion Tv , Box TV, списание Slava, вестник Марица,вестник Знаме, Pz dnes ,Pz info и Plovdivski Novini.

Main Menu