Истории за кръстопътищата в живота

20 Авг 2021 18:34

Националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR и тази седмица ще зарадва любителите на качественото кино с четири премиерни за ефира си филма. Още в събота, 21 август, от 22:00 часа, телевизията ще излъчи забавната и отмъкваща вниманието английска комедия „Шотландска мида“, режисьор на която е Талула Райли, бивша съпруга на американския милиардер Илон Мъск.

Филмът проследява историята на Ричи - шотландец от Глазгоу, който е умел манипулатор, но и безперспективен неудачник. Разочарован от провалите и несгодите, той решава да изостави градския си живот и да намери късмета си, като се засели в един резерват в планините на Шотландия и забогатее от незаконен улов на перли с помощта на двама съучастници - Дани и Фрейзър. В резервата той среща Бет – красива еколожка, която е изцяло отдадена на мисията си да спаси застрашените перлени миди от набезите на крадците на перли в шотландските планини. Събитията изправят шотландецът на кръстопът, в който единствения правилен път е да рискува всичко.

От 00:15 часа в ефира на телевизията за пръв път ще се излъчи френския екшън трилър „Ларго Уинч“. Милиардерът Нерио Уинч, основател и мажоритарен акционер на най-голямата и могъща световна корпорация - "Уинч груп", е намерен мъртъв. Основният въпрос, който вълнува всички сега е кой ще наследи финансовата империя, след като официално Нерио няма семейство? Отговорът на този въпрос може би се крие в една грижливо пазена тайна.

На 22 август, неделната вечер в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъде още по-вълнуваща. От 22:00 часа телевизията ще излъчи премиерно в ефира си завладяващата американска комедия „Обществото на Манхатън“, която разказва за сложния план и хитрите ходове на младата семейна двойка Саманта и Джеф, които са готови на всичко, за да успеят да запишат своята петгодишна дъщеря в елитна детска градина, когато свободното място е само едно.

Малко след полунощ, от 00:15 часа, зрителите на националната политематична телевизия ще могат да се насладят и на хитовия военен трилър „Съюзници“, вдъхновен от действителни събития. Филмът представя една истинска история за мъжката дума и приятелство като начин за оцеляване в екстремни условия. През август 1944 г. отряд от британски войници под командването на американски капитан е изпратен в тила на врага във Франция на мисия, която може да съкрати хода на войната.

Main Menu