Сестрата на Ивайла Бакалова за майчинството, Бог и лесбийството

04 Сеп 2021 13:21

"Никога не позволявайте на енергията на пи*ката да ви разсее. За добро или зло, аз съм в съзвучие с много малко мъже, моята енергия, мощ и моят всичко виждащ поглед кара мъжете да се чувстват некомфортно, нервно и като цяло - да се чувстват малки. Някак техните детски травми изкачат на повърхността. С други думи аз имам по-големи топки от тях. Тъжно, но факт в повечето случаи е точно така", казва в лирична изповед Божидара Бакалова.

Сестрата на Ивайла Бакалова размишлява на глас по теми като майчинство, мъжка и женска енергия, Бог и лесбийство.

„И мъжете се ядосват и гневно отбелязват „Тя е лесбийка!". Е да, ама, не, пич! Тя просто е по-смела от тебе, тя просто може да обича повече от тебе и пресметнатите ти ходове“, обяснява възможностите Божидара Бакалова. Сменя темата и започва да говори за деца.

 

„Ако някой ден имам син, е, тогава ще ви покажа що е истински мъж! Става дума за същество, което е свързано едновременно със своята мъжка и женска енергия. Това е същество, което държи в хармония и лявата, и дясната част от мозъка си. Същество на светлината и мрака. Но мракът е там само за да пази светлината! Седя си тук вдъхновена и щастлива. И се чудя къде е този мъж, в когото мога да се влюбя? Очевидно и синът ми още не съм родила, така че къде е този мъж, който може да ме накара да се предам. Жив ли е той изобщо? На тази синя планета ли се намира? Или отново аз съм този мъж… окей, както и да е. Скоро ще има пълнолуние, затегнете коланите, ще бъде прекрасно, обещавам“, обръща го на астрология Божидара.

Main Menu