Печат на тази страница

Красиви огнеборки в коледен календар

17 Ное 2021 19:06

12 млади и красиви жени и мъже в пожарникарски униформи готвят благотворителен календар за 2022 г. Миналата година снимките на родните секси огнеборци предизвикаха истинска сензация и добиха популярност почти колкото австралийските им колеги.

Благотворителният календар на СФСМВР за 2022 г. е в подкрепа на донорството и трансплантациите и е под мотото "Просто кажи ДА! - нека хората разберат, че подкрепяш донорството!".

"Идеята на благотворителната ни кауза е да се подобри информираността, използвайки различни канали на съвременната комуникация, за смисъла на даряването след мозъчна смърт, което може да доведе до спасяването до 8 човешки живота чрез органно донорство и да излекува или подобри до 100 човешки живота чрез донорство на тъкани", съобщават от Синдикалната федерация на служителите в МВР.

В създаването на календара участват столични и варненски огнеборци, както и момичетата от Факултет "Пожарна безопасност и защита на населението" на Академия МВР.

Той ще стане факт с подкрепата на СФСМВР и отново е по инициатива на варненските пожарникари.

Изданията са лимитирани до 1000 бройки и ще се раздават като подарък за направено дарение по каузата.

Дарения по кампанията може да се правят по сметка BG07UBBS80021019618930, банка ОББ, титуляр на сметката е СФСМВР. Като основание за превода да бъде изписван текст "Просто кажи ДА".

Main Menu