Андрей: До последно не казвах на приятелите си, дори на жена си, че съм победителят

05 Дек 2021 13:11

Андрей e големият победител в третия сезон на риалитито "Игри на волята". На финала той се изправи срещу Паулина и Симеон. Паулина остана трета, след като отпадна първа.

Андрей премина през огън и лед и ето, че настъпи денят, в който взе в ръцете си чека за 100 000 лева.

"Спечелих с търпение и издръжливост. Не очаквах от себе си, че мога толкова много време да издържа без жена ми, без детето, без родителите си. Знам, че физически мога доста повече, но не очаквах психически да съм толкова способен. Битката беше страхотна - именно заради битки като тази се записах в "Игри на волята". Знаех, че мога да спечеля. Когато видях компонентите на плажа, си казах - ако тук не мога да спечеля, за какво съм дошъл изобщо!".

"Не очаквах толкова да ме харесат хората. Получавам супер много съобщения, хората ме спират на улицата. Ние сме хора и не можем да харесваме всички, затова съм изненадан наистина много".

"Бях най-гадният човек, защото до последно не казвах на приятелите си, дори на жена си, че съм победителят. За да им е интересно"

"Извън формата най-голямата ми битка е преместването ни в България. Напуснах държавата, в която съм живял 25 години, където са родителите ми. Вече съм български гражданин и изобщо не съжалявам за този избор. Оттук нататък искам всичко, каквото беше преди Игрите, да остане същото. Не искам проблеми. Искам да запазя стария си начин на живот".

Main Menu