Красавица от "Игри на волята" извая удивително тяло в залата (СНИМКИ)

09 Ян 2022 20:35

Още в началото на кариерата си Гери-Никол сe провъзгласи за много неща, включително, че е "яката дупара", както изпя самата тя.

Не може да се отрече, че певицата е надарена с естествени извивки, но в никакъв случай не е единствената. В трети сезон на "Игри на волята" видяхме, че има много момичета, които са със спиращи дъха фигури, резултат от неуморни тренировки във фитнеса.

Безспорно е, че Габи попада в тази категория и съвсем спокойно би станала "Мис секси дупе", ако се провеждаше такъв конкурс у нас.

Ако Габи иска да грабне някога такъв приз, то трябва да си подаде документите за бразилския конкурс "Мис бум-бум". На него традиционно се избират жените с най-сексапилни и пищни задни части, а тя определено има какво да покаже, ако съдим от сторитата и снимките, които качва. Габи често пуска видеа и кадри от фитнеса, на които показва с какви тренировки вае формите си.

Хубавицата е доста активна в залата, където тренира два пъти дневно, а всичко това е съчетано с много стриктна диета. Габи си има и сериозно вдъхновение за тежките тренировки. Тя има нов мъж до себе си. На стори се появи страстна целувка между нея и здравеняк, който се казва Антон и има наистина впечатляваща физика. По всичко личи, че именно фитнесът е голямата страст в живота му, а вероятно и професия, пише Vbox7.

 

Main Menu