Печат на тази страница

Вокалистката на "Ку-ку бенд" и депутат от ИНТ минаха под венчилото

11 Ян 2022 14:56

Предвид факта, че и двама се изявяват в публичното пространство, макар и по коренно различен начин, Лилия Стефанова и Станислав Балабанов учудващо за всички успяха някак да опазят своя романс в пълна тайна, държейки го далеч от светлините на прожекторите. По ред причини в наши дни изглежда абсолютно немислимо някой, сдобил се дори само с късче слава, да скрие каквато и да било информация, касаеща персоната му, от зорките и вечно любопитни очи на двете най-големи "шпионски агенции" на настоящия век, а именно медията и социалната мрежа. Певицата и народния представител обаче доказаха, че това все пак е напълно възможно, пише Дир.бг.

 

Нещо повече, довчера никой не подозираше, че вокалистката на "Ку-ку бенд" и бившият репортер на телевизия 7/8, който в момента се подвизава като депутат от партия "Има такъв народ" са заедно, а днес те вече официално са семейство.

За разлика от повечето популярни имена у нас, които по традиция обичат да излагат на показ отношенията си със своите половинки, търсейки допълнително внимание от страна най-вече на пресата, при това много преди да се отправят към венчилото, Лилия и Станислав предпочетоха да разкрият връзката си едва след като я узакониха.

Преди броени часове всеки от тях сподели в своя личен Инстаграм профил кадър, показващ на последователите им в платформата различен миг от сватбената церемония. Влюбените не дадоха повече подробности за събитието, оставяйки изпълнените с любов изображения да говорят сами за себе си, разкривайки най-същественото.

"Кръговратът на живота", гласи посланието към публикацията на Балабанов.

На снимките, направени в църквата, в която са се врекли един на друг, се вижда, че за важния ден булката е спазила традицията, обличайки красива бяла рокля с нежна дантела на флорални мотиви, която заради студеното януарско време е комбинирала с късо палто с дълъг косъм в същия цвят. Завършвайки визията си, тя се е спряла на ефектни обеци с големи блестящи камъни, каквито се виждат и върху украшенията в косата ѝ, заместващи обичайния воал, който по принцип е най-често срещания избор при повечето дами, но очевидно не и в този случай. От своя страна партньорът ѝ е заложил на класически черен костюм, съчетан със светлосиня риза и вратовръзка.

И двете фотографии показват само и единствено младоженците, така че не става ясно кои са били хората, с които са преценили да споделят своето щастие, канейки ги на специалното събитие. И все пак, няма как Слави Трифонов да не е бил сред гостите, присъствали на размяната им на клетви, предвид факта, че той е причината за тяхното познанство.

Почитателите на шоуто, водено от Дългия, както често го наричат, навярно си спомнят, че 32-годишната брюнетка от Благоевград, чиито форми са в състояние да съблазнят всеки мъж, стана част от музикалната група на предаването още през 2012 г., малко след като за първи път се появи в телевизията, само че в "Гласът на България", където бе част от отбора на тогавашната треньорка Ивана. Любопитен факт е, че тя е израснала в изключително религиозно семейство, тъй като баща ѝ е свещеник, а майка ѝ работи като секретар на църковно настоятелство. В тази връзка няма да е никак чудно, ако именно нейният родител е извършил венчавката.

Main Menu