НИКА блести в „Черешката на тортата” (видео)

28 Ян 2022 16:42

Познатата като организаторка на спортно развлекателното шоу „Крале на силата”, създадено от Киро Скалата, певицата и актриса Никол Стоянова – НИКА е новата звезда в „Черешката на тортата” .

Като първи домакин тази седмица тя построи своята вечер на блясък , класика и Барок . Нейната стратегия бе водена от принципа , че госта е нещо специално и посрещането му е многостепенен ангажимент, който включва различни етапи.
За придвиждането на непознатите си посетители Ника осигури уникална поръчкова лимузина с формата на каляска. При влизането им в нея бе сервирано 10-годишно френско шампанско произведено във фамилна изба от 1829 г. в областта на Шампан. Така нейните гости имаха честта да се насладят на лимитирана серия пенливо вино създадено по случай 40-годишнината от официалното партньорство на избата и Агент 007.

Вечерята се проведе в бароковата атмосфера на клуб с ограничен достъп - само за членове, на който домакинята е управителка. Следвайки похватите на аристократичната традиция, менюто на тържествената вечеря бе изградено от седем степени. Внимателно бяха подбрани вкусни традиционни български разядки, предястия, пресни зеленчуци, туршия, два варианта за основно, плато със сухи мезета и сирена .
Напитките бяха подредени по най-високите стандартни на сомилерното изкуство, в комбинация с високо алкална вода.

„За да се наслади човек на много наситени и богати гурме авантюри, не бива да пришпорва времето, и да се подава на нетърпението. Идеята ми за 7 степенно меню, цели да създам приятен и красив фон за дълги разговори и емоции. Една такава вечеря предразполага за вземане на творчески решения, създаване на идеи, запознанства, утвърждаване на приятелства и композиране на приключения и спомени.”, споделя НИКА за нашата медия.

Крайната фаза на кулинарното приключение се пренесе в музикалния салон. Специален гост бе младия композитор и преподаветел Румен Михалев, който й акомпанира на пианото. Ника изпълни своето първо авторско парче „ Не си Робот”, написано от Кирил Вълчев-Скалата, което бе цензурирано от Нова. Работата в студио по парчето предстои, а заснемането на клип е в проект , концепцията е Съпротива срещу Страхът и Модерното Робство.

Десерта беше от печена тиква с орехи и домашен мед в комбинация от мус от суроватъчен протеин и сметана с шоколадова пръчица от вафла Fit Spo . За финален аперитив , бе разлято 10-годишно Порто с аромат на ядки, мед и смокини. Този символ на стремежа към съвършенство и прецизност на ръчно правените в дъб Португалски десертни вина прехвърли летвата на опиянение и удоволствие в онази фаза на мекота и безтегловност в която искаш времето да спре.

Main Menu