Печат на тази страница

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

28 Апр 2022 11:01

 

Краят на голямото очакване настъпи, „Survivor: Скритият идол“ избра своя най-достоен победител! След напрегнат, емоционален финал на живо по bTV режисьорът Зоран Петровски заслужено спечели шестия сезон на екстремното риалити, получи голямата награда от 150 000 лева и титлата „Последният оцелял“. „Благодаря! Това е най-готиното преживяване в живота ми. Няма да го забравя никога!“, бяха първите му думи, след като взе чека и развълнуван прегърна близките си - половинката си, актрисата Силвия Петкова и сина си Сива.

Сред дивата природа на Филипините Зоран се утвърди като един от най-интересните участници и се открои със смелите си, понякога рискови ходове. Ден след ден той се движеше по ръба към целта, без нито за момент да загуби фокус и спечели уважението на конкурентите си. При него отидоха седем от деветте гласа на журито, съставено от отпаднали участници от този сезон на предаването. Два вота получи софтуерният инженер Ганка Статева, която се отличи със своя аналитичен ум, а нито един - лъчезарната, силна спринтьорка Карин Околие. При евентуално равенство на гласовете, продукцията също беше подготвила свой ход - да отвори линиите за гласуване и да даде последната дума на зрителите на bTV.
И за тях, и за участниците в „Survivor: Скритият идол“, предаването се превърна в незабравимо приключение. Двайсет мъже и жени сбъднаха мечтата си като поеха към неизвестното, без да знаят къде ще стигнат и какво ще преживеят. Всички те се сблъскаха със законите на джунглата и си тръгнаха с белези от нейните обитатели. Водиха жестоки битки по красивите бели плажове, в кристалните води и под тропическите дъждове. Опознаха изолацията, самотата и най-големите си страхове, но намериха опора в силата на човешкия дух и волята. Осем от тях отпаднаха, деввет станаха членове на журито, а трима - Кари, Ганка и Зоран, се изправиха на финала. Победата обаче отиде при режисьора.
С влизането си в „Survivor“ Зоран бързо се ориентира в непознатата обстановка, създаде няколко силни коалиции и използва умно най-големия си съюзник - дървена фигурка, известна като скрития имунитетен идол. Въпреки че не беше най-силен физически, той изплете сложна стратегия, надхитри противниците си, отстрани ги и оцеля. „Зоран не винаги играеше мъдро, но винаги играеше смело“, обобщи с усмивка водещият Владимир Карамазов, който беше рожденик на финала на екстремното риалити.

Main Menu