4 локации ще обитават участниците в “Игри на волята'' 4

27 Авг 2022 19:05

Четири различни локации ще обитават племената в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България”. Разпределението ще се решава чрез тежки отборни битки на Арената. Всяка седмица състезателите ще се впускат в ожесточена борба за мястото, на което ще пребивават през следващите седем дни. Една от изненадите на сезона ще бъде новата четвърта локация, която ще преобърне хода на играта, информира NOVA.

Победителите в битките за територия ще отпразнуват успеха си в охолството на Резиденцията. Те ще се настанят в луксозна къща с всички възможни удобства и гледка към морската шир. На разположение на участниците ще има няколко спални, бани, лятна кухня и басейн. В рамките на седмица племето ще живее в лукс сред изобилие от храна и възможност за отмора след изтощителните битки.

Племето, заело втора позиция в териториалните битки, ще се настани в Стопанството. Там участниците ще имат покрив над главите си, но ще трябва да заслужат прехраната си с тежък труд. Те ще се грижат за животните в двора и за голямата градина с плодове и зеленчуци, следвайки инструкциите на своя стопанин - Пламен Томов.

 

“Ще им давам всякакви задачи, каквито са нужни в стопанството. Като е сухо и горещо, трябва да се полива. Като стане почвата набита, трябва да се разкопае. Да обират продукцията също трябва.” - сподели Пламен пред репортера Николай Василковски за „Здравей, България“. Стопанството изисква много грижи, затова по време на своя престой там, състезателите ще бъдат под зоркия му поглед и ще следват неговите напътствия.

Племето, претърпяло загуба на териториалната битка, ще се изправи пред предизвикателството да оцелява на Дивата река. Изолирана от цивилизацията, тя не предлага на участниците нито храна, нито подслон. Тяхното оцеляване ще е в резултат на силна воля, издръжливост и находчивост. Племето, попаднало на този живописен бряг, ще изпита силата си в изключително сурови условия.

Коя ще бъде четвъртата мистериозна локация предстои да разберем. Очакваме да видим и дали ще се завърне сегментът с Отшелника, за чието съществуване останалите участници разбираха или когато отпаднат от играта, или когато той пристигне при тя на крачка от самия край.

И в четвъртия сезон на “Игри на волята: България” локациите ще разкрият красотата на Българското Черноморие. Племената ще се впуснат в ожесточени битки за територия в стремеж към първото място. Феновете на приключенското реалити ще могат да проследят всички оспорвани сблъсъци на Арената и да надникнат в четвъртата непозната локация от 3 септември в ефира на NOVA.

Main Menu