Три типа жени, които мъжете трябва да избягват

18 Ян 2018 09:33

Американски учени потвърдиха формулата за възрастта на идеалната партньорка на мъжа, изведена още през 1901 година от Макс О'Рел, пише в. "Метро".

 

Той я описа в книгата си "Нейно Кралско Височество жената", в която препоръчва и мъжете да избягват да се женят за три типа жени - по-богати, по-възрастни и по-високи от тях.

 

А ето как се изчислява идеалната възрастова разлика между партньорите:

 

Към половината от възрастта на мъжа се прибавя числото седем и се получават годините на перфектната изгора. Тя може да бъде идеалната брачна партньорка.

 

 

Въпреки че формулата е изведена преди повече от век, тя все още е валидна, коментират днешни спецове-сватовници. Но често мъжете си избират за партньорки доста по-млади жени

 

Потвърждават го ВИП двойките Доналд и Мелания Тръмп, Джордж Клуни и съпругата му Амал, Оливие Саркози и Мери Кейт Олсън. Леонардо ди Каприо почти безотказно търси връзки с дами, с 25 години по-млади от него.

 

 

Правилата често са създавани, за да бъдат нарушавани, но все пак формулата "половинка плюс седем" е един добър старт и ориентир както за мъжа, така и за жената, пише в. "Метро". 

Main Menu