Хороскоп за днес

19 Ян 2018 08:13

Овен

Този петък ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е подходящ за романтични срещи. Отношенията може да се развият светкавично. Не бъдете скромни, но и не давайте крайни обещания. Оставете си вариант за "измъкване".

 

Телец

Днес е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. Така отрицателните емоции ще ви натоварят излишно. Свиркайте си!

 

Близнаци

Днес ще искате всичко да си е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши. Понякога истинското щастие се крие именно в новия поглед върху нещата.

 

Рак 

Днес съществува вероятност да се объркате в дейност, свързана с кореспонденция. Най-добре отложете писането на писма за друг ден. Ако не е възможно прочетете писмото си няколко пъти и внимателно проверете на кого го изпращате.

 

Лъв

Днес може да се позволите да се поглезите. Това важи за почти всички сфери от живота. Може да си позволите повече сладко или цял ден мързелуване в леглото. Имате да чистите? Работата по дома никога не свършва!

 

Дева

Днес може да си позволите не играете по правилата. По-печелившата позиция ще бъде ако импровизирате. Колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успeшни ще са действията ви. Късметът ще е на ваша страна.

 

Везни 

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. В такъв случай обаче не се натоварвайте психически.

 

Скорпион

Оставете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите да него/нея. Вечерта ще си изкарате страхотно, макар и да сте уморени.

 

Стрелец

Още сутринта този ден ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. Хубаво е да отвърнете на жеста и вие да дадете нещо от себе си.

 

Козирог

Днес се опитайте да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. Ако пренебрегнете задачите те само ще се трупат и ще ви натоварят още повече.

 

Водолей

Този петък не се срамувайте да приемате чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо странно. Следобяд ще се запознаете с интересен човек.

 

Риби

Денят предразполага към полза от контакти от приятели. Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат. Приемете неговото предложение за място и времето, в което да се видите. Не си уговаряйте други срещи за деня. 

LGarden

Main Menu