Най-неподходящите места за татуировка

26 Фев 2018 21:30

 

Ако все още нямате татуировки, но планувате това да се промени в скоро време, то следващите редове ще ви бъдат полезни. Може би не предполагате, но има определени зони от тялото, на които татуировките избледняват, пише woman.bg. Разбира се, всеки татус започва да губи от яркостта си след определено време, но върху някои участъци от тялото това се случва много бързо, защото най-често имат досег до слънчевите лъчи. Те са:

 

Дланта и пръстите

 

И изобщо ръката от китката до пръстите. Постоянно използваме тази част от тялото си в почти всяко едно действие, което извършваме. Кожата ни върху тази част от ръцете е много тънка, коeто също допринася за бързото избледняване на татуировките.

 

Стъпалата

 

Причината, по която татуировките по стъпалото избледняват бързо е не само в слънчевите лъчи, но и в постоянното търкане на чорапи и обувки с татуировката.

 

Вътрешната част на ръцете

 

Това място е много предпочитано за татуировки, тъй като е по-скрито и ако не искаме някой да види татуса ни, можем просто да не го показваме и не се налага да хвърляме много усилия, за да го прикрием. Но то също не е съвсем подходящо, тъй като от постоянното движение на ръцете, татуировката избледнява.

Освен че татуировките избледняват най-бързо по тези части на тялото, те са и едни от най-болезнените места, заедно с гръбначния стълб, врата, коленете и лактите.

Main Menu