Ани Салич разцъфна с нов любовник

09 Мар 2018 20:07

 

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич е влюбена и в живота ѝ има нов човек.

 

Новият мъж в живота на Ани е видимо по-млад от нея с няколко години. Все още не е ясно как се казва той и с какво се занимава, но очевидно е заможен мъж, пише „Уикенд“.

 

След тежкия развод с бившия си съпруг Бранко, новинарката буквално разцъфна. 48-годишната Салич изглежда зашеметяващо и е свалила поне 10 кг. излишно тегло. Екранната партньорка на Ники Дойнов е видимо подмладена и освежена.

 

Оказа се, че причината е в новия ѝ любовник. Двамата били забелязани миналия уикенд, докато били на почивка в 4-звезден хотел в Сандански. Неслучайно Ани избрала за романтичната почивка малък семеен хотел, където да не се набива на очи. Персонала обаче веднага разпознал звездата на Нова телевизия.

 

 

Слухът, че Салич и новото ѝ гадже са отседнали в малкия хотел, веднага се разнесла из Сандански. Първите слухове, че водещата е с нова компания, се появиха около Новогодишните празници. Тогава водещата публикува в личния си профил във Фейсбук благодарност на мъжа, който я обича, без да споменава името му. Покрай празника на влюбените – Свети Валентин, Салич отново се изкуши и публикува в интернет снимка на бутилка скъпо червено вино и две чаши, поставени върху легло – сигурен знак, че е отпразнувала 14-ти февруари с любимия мъж.

 

Още миналата година Ани започнала да се представя с моминската си фамилия Валеова, но по настояване на ръководството на Нова телевизия, изписвали на екран фамилията, с която тя е най-известна – Салич. Макар че връзката на водещата да не е само кратка афера, тя не планира да минава отново под венчило заради порасналите си деца.

 

От брака със сръбския си съпруг Бранко Ани им има 18-годишен син Лазар и 11-годишна дъщеря Хана.

LGarden

Main Menu