Астропрогноза: Ден за разрушаване на старото. Почистете дома си основно

10 Мар 2018 13:41

 

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до 11:53ч. Уязвими са бедрата, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. През това време да не се започва нищо ново и важно.

 

В 11:53ч Луната преминава в знак Козирог. Започва да спада емоционалният тонус. Хората се ориентират вече към по-практичното. В своите постъпки и решения се ръководят изключително от логиката, здравия разум и целесъобразността. Намалява способността за състрадание, по-малко ни вълнуват вече проблемите, особено чуждите. Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда

 

23 лунен ден започва от 02:12ч и продължава до 03:03ч на следващия ден. Символ на този ден са Химера и Цербер, които охраняват подземното царство. Неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста. В него се наблюдават резки проявления на негативни емоции. Особено страдат хората, които имат емоционални пристъпи. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата. Общуването с други хора не носи полза сега, а повече вреда. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. По възможност да се прекара този ден у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Да се избягват обществените мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила.

 

Не е подходящо за никакви начинания. Въздържайте се от бизнес дела. Неподходящо е да се решават финансови въпроси. Избягвайте да рискувате. Неподхожда за творческа работа. Ако в някаква ситуация сте стигнали до предела, то сега рязко може да се измени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Ден за разрушаване на старото, за коренни реформи и преобразования. Подходящо е още да се освободите от всичко старо и излишно, за генерално почистване на дома.

 

Здраве - Увеличава се опасността от травми. Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма.

 

Диета - Полезно е еднодневното гладуване. Ако не можете да гладувате, препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават агресивността, а днес тя изобилства.

 

Отношения - Това е ден, в който вместо да се осъждат другите, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки или както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Не започвайте да изяснявате отношения помежду си. Този ден е символ на самопожертвованието, покаянието, разбирането и прошката на другите. Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си.

 

Секс - Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

 

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

 

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

 

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

 

Няма нищо страшно, ако спазвате инструкциите за употреба на деня. /novini.bg

 

Main Menu