12 явни признака че тя е луда по теб

03 Апр 2018 10:58

 

Както знаете, при жените “не” значи “да”, а понякога “не” си е “не” или дори “може би”. Момичетата могат да подлудят всеки мъж. За да разберете какво изпитват всъщност, трябва да обърнете внимание на косвените признаци, които издават истинските им намерения. Подбрахме за вас 12 сигурни признака, че жената срещу вас ви харесва.

 

1. Когато ви види, зениците й се разширяват

 

Зрителният контакт влияе на нивата окситоцин. Този хормон ни помага да се чувстваме свързани с даден човек. Затова подсъзнателно се опитваме да установим зрителен контакт с онези, с които искаме да се сближим. Когато погледите ви се срещнат, момичето може смутено да отклони очи встрани. Но никоя жена няма да се смути от погледа на човек, който не я интересува. Зениците й ще се разширят, докато общува с вас, макар това да не е лесно да се забележи. А зениците ни винаги се разширяват, когато гледаме нещо, което харесваме.

 

2. Положението на краката й

 

Изпънатите крака и кръстосаните глезени са признак на недоверие и дори пренебрежение. Когато жената се чувства удобно и е заинтригувана от събеседника, глезените й не се кръстосват. Ако преметне крак връз крак, обърнете внимание на стъпалата. Носът на обувката е като стрелка на компас. Ако гледа към вас, най-вероятно дамата ви харесва и би искала да ви опознае по-добре.

 

3. Тя се старае да седне по-близо до вас

 

Когато двама души се намират в едно помещение, пространството между тях може да издаде много тайни. Ако тя ви харесва, ще се старае да седне възможно най-близо до вас, дори ако се притеснява. Има и един гарантиран начин да проверите дали допадате на дадена жена. Нахълтайте в личното й пространство, в нейната комфортна зона (на 50 см. от лицето). Ако тя се отдръпне, това е лош знак. Ако обаче не помръдне - значи ви харесва.

 

4. Тя си изправя гърба и си изпъчва гърдите

 

За да направи добро впечатление и да привлече вниманието към “важните подробности”, жената също като мъжа ще се опита да си изправи гърба, да изпъчи гърди и да глътне корема. Повярвайте ни, това ще се забележи.

 

5. Подпъхване на палеца

 

Този жест по-често се използва от мъжете - те завтъкват палци в джобовете на панталона си или в колaна. Момичетата обаче понякога също го правят - и то много по-грациозно. Обърнете внимание, ако жената подпъхва палец в колана си, в някой ремък на чантата си или в друг аксесоар. Всичко това се прави, за да се акцентира вниманието върху лицето, бедрата или гърдите й. Явен признак на интерес.

 

6. Копиране на пози или жестове

 

Обърнете внимание дали момичето не “отразява” позата, жестовете, мимиките или поведението ви. Например ако си пригладите косата, а тя след няколко минути си приглади своята, докосвате ухото си - а тя прави същото. Подражанието става непроизволно. Това означава, че жената се опитва да ви разбере по-добре и да намери нещо общо с вас. Впрочем това важи и за двата пола.

 

7. Тя поклаща обувката си на върха на пръстите

 

Поклащането на обувката на върха на пръстите на крака е признак за разкрепостеност и отпуснатост. Момичето прави така, когато се чувства удобно, когато се опитва да ви се хареса или флиртува. Запомнете, че носът на обувката или коляното на жената винаги са насочени към обекта на интереса й.

 

8. Често поправяне и наместване на дрехите и косата

 

Ако момичето във ваше присъствие често си оправя косата, дрехите или бижутата, значи е притеснено. Тези движения й помагат да добие увереност в себе си и да се убеди, че изглежда добре. Ако не я интересувахте, нямаше да се гласи.

 

9. Тя докосва устните си

 

Когато момичето докосва или облизва устните си, това е признак на явна заинтересованост и дори възбуда. Толкова е класически, че често го показват по филмите. Но бъдете внимателни - ако облизването на устните става през половин-една минута, може да става дума просто за лош навик.

 

10. Тя често поглежда към огледалото

 

Всяка една жена държи да изглежда безупречно. Особено когато човекът, седнал отсреща, наистина й харесва. Така че ако вашата дама на всеки 10 минути вади огледалце и се оглежда, тя се притеснява и се опитва да се увери, че изглежда добре.

 

11. Начинът, по който си държи ръцете

 

Затворената поза не винаги означава пренебрежение или твърдо “не”. Възможно е момичето да се притеснява и да не е готово да се открие към вас. Бъдете малко по-деликатни. Ако обаче ръцете й са изправени, това е зелена светлина - можете спокойно да направите първата стъпка.

 

12. Тя върти кичур коса

 

Когато една жена се притеснява или пък флиртува, тя неволно се пипа по косата или си навива кичур коса на пръста. Разбира се това правило важи в по-голяма степен за момичетата с дълга коса. Впрочем мъжете също си рошат косата, когато се притесняват. /woman.bg

LGarden

Main Menu