Стартира кампанията "Приказен бал за всеки"

26 Апр 2018 20:19

Лидерът на младежката секция на Дружеството на психолозите Краси Гешева се обедини заедно с "Благотворителна Фондация Навущанов" в кампанията "Приказен бал за всеки".  "Всяка година сред абитуриенти в училища и домове за деца в неравностойно положение има голям брой млади хора, които не се радват на завършването си истински, защото нямат възможност да го отбележат както връстниците си- поради липсата на средства. Всички знаем, че абитуриентския бал е веднъж в живота. Събитие, което е дълго чакано и радостно за младите хора. За съжаление, за определен процент от тях,  то не се реализира заради независещите от тях обстоятелства. От друга страна пък има много хора, които година след година държат, иначе само веднъж обличаните си абитуриентски дрехи- рокли и костюми, разкри идеята за кампанията Краси Гешева. 

 

За да помогнем на повече млади хора, ние решихме да обединим сили и да бъдем свързващото звено за да помогнем на тези в нужда да могат да имат своя щастлив и красив  бал, а на хората, които се чудят какво да правят своите вече непотребни абитуриентски дрехи да направят добро като ги дарят. Аз самата ще даря моята моята рокля от абитуриентския си бал, заедно със специалните чанта и обувки към нея и искам да насърча всички като мен, които  пазят официалните си тоалети, без да ги използват -да направят същото, каза Гешева. 

Апела на организаторите към хората, които са в сезон на живота си, в който имат нужда да получат официални дрехи  за бала си, нека не се притесняват, а да се свържат с нас на фейсбук страниците ни или на имейл  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Будните млади хора правят всичко по силите си за да осигурят също и прически, грим и маникюр на нуждаещи. А тези, които искат да дарят, нека използват същия канал за комуникация с нас за да ги насочим къде да изпращат дрехите." -споделя Краси Гешева. 

 

  Ако приемате кампанията присърце и искате да подкрепите тази кауза, може също да участвате и с финансови средства:

 

PayPal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

Банкова дарителска сметка: 

 

Първа инвестиционна банка

 

IBAN BG16FINV91501216622920

 

FINVBGSF 

 

Титуляр "ФОНДАЦИЯ НАВУЩАНОВ"

 

ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ "БАЛ"

Main Menu