Виж уникалното дрифт шоу на автомобили, камиони и мотоциклети/видео+снимки/

30 Юни 2018 19:24

Днес в Международен панаир Пловдив се състоя уникално дрифт шоу на автомобили, мотоциклети и за първи път в България – дрифт на камиони. Шоуто е част от програмата на специализираното изложение за резервни части „Интер карс Експо България 2018“.

В дрифт шоуто взеха участие Мачей Олексович, президент на „Интер карс“ и професионален рали пилот, както и хърватинът Матия Подхрашки - рекордьор на Гинес за най-голямо разстояние изминато на челна стойка (4,3 км) и европейски рекордьор за най-дълго балансиране на предна гума. На пистата излезе и единственият в света автомобилен пилот, който управлява автомобила само с крака - полякът Бартек Осталовски - специален гост на събитието. В моторното шоу пловдивчани видяха за първи път у нас дрифт с камиони на професионалните дрифтъри от Полша Матеуш Фиял и Адриан Затон.

 

„Интер карс Експо България 2018“ се организира от компанията „Интер карс“ в различни европейски държави, а сега – за първи път и в България. В изложението в панаирното градче участват над 70 от най-големите производители на автомобилни части, инструменти, сервизно оборудване и аксесоари. Компанията организатор е основана в Полша през 1990 г., а днес има клонове в единадесет държави и предлага над 2 200 000 артикула.

Main Menu