Ето на кого е запаленото БМВ в Пловдив

03 Дек 2018 13:42

Джипът BMW Х5, който беше запален и напълно изпепелен на 25 ноември през нощта в пловдивския квартал "Кючук Париж“, е на Красимир Манчоров-Манчора. Возилото всъщност се води на името на съпругата му, разкриха източници на разследването. Бившият борец, известен в града под тепетата с буйния си нрав, е бил в дома си същата нощ, когато лумнал джипът. Огънят е засегнал и автомобили, паркирани в съседство, както и фасадата на сградата, до която е бил паркиран.

Според източници на "Блиц" джипът е залят със запалителна течност и е унищожен заради опит за сплашване или отмъщение. Очевидци разказаха, че Манчора е предлагал на собствениците на опожарените коли да ги компенсира финансово, както и да ремонтира опушените стени на сградата. От огъня имало и няколко счупени прозореца. Полицията нищи кой е дръзнал да драсне клечката на джипа. В ъндърграунда се говори, че това може да е отмъщение и поръчка на пловдивския наркодилър Стилян Петров-Хофмана, който през лятото беше заловен отново с дрога.

Той беше арестуван заедно с баща си Димитър Петров-Големия Хафман с около 20 грама кокаин. Според нашите източници за ареста е спомогнал Манчора. През 2014 година бившият борец Манчора отново се прости с лек автомобил БМВ, което беше запалено и изпепелено. Тогава инцидентът стана в жк "Тракия“, а пред медиите Манчора заяви, че няма идея кой и защо иска да му навреди, тъй като нямал ревниви гаджета, нито пък борчове или врагове.

Main Menu