Пусни хвърчило, подай лапа!

26 Юни 2018 19:22

На 30.06.2018г, 10:00ч., в парка под Младежкия хълм в Пловдив за четвърта поредна година ще се състои съвместната благотворителна инициатива на "Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол", "Интеракт клуб Пловдив - Филипопол" и доброволческата организация за защита на животните Animal Welfare Bulgaria - "Пусни хвърчило, подай лапа", в помощ на бездомните животни в Пловдив.

Хвърчилото е носител на послание и мечти. Забавлението познато от детството днес се преражда като посланик на надеждата - надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град - бездомните животни.

Инициативата "Пусни хвърчило, подай лапа" ще включва уъркшоп за направа на хвърчила, състезания за най-красиво хвърчило, рисунка на хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи, срещу символична такса за участие. Очакват ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца, за които се грижат от Animal Welfare Bulgaria.

Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате, ние ще ви предложим! Да подадем ръка на животните в нужда, призовават организаторите!

LGarden

Main Menu