И днес тапа на Коматевския възел! Кметът Тотев обеща настройките на светофарите да се оправят/снимки/

11 Окт 2018 19:36
И днес тапа на Коматевския възел! Кметът Тотев обеща настройките на светофарите да се оправят И днес тапа на Коматевския възел! Кметът Тотев обеща настройките на светофарите да се оправят

Тази вечер отново имаше големи задръствания на Коматевско шосе и бул. "Вапцаров". Проблемът със светофарите е от два дни след новите настройки.

До края на работния ден светофарните уредби на Коматевско шосе и бул. "Вапцаров" трябва да бъде отстранена и да няма повторение на вчерашните задръствания в района. Това обеща тази сутрин кметът на Пловдив Иван Тотев.

Той обясни, че от една страна за регулирането на светофарите е необходимо време, а от друга – липсата на директор и специалисти в Общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ също оказват негативен ефект върху работата.
Липсата на кадри е проблем и за община Пловдив, призна Тотев и добави, че свободната позиция на директор на "Организация и контрол на транспорта" е за 1500 лева, по- висока от кметската. Инженерите, които работят със системата, обаче, са на 750 лева и текучеството е голямо.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu