С две коледни тържества изненадахме децата в Пловдив

17 Дек 2018 17:19

Екипът на Центъра ни за обществена подкрепа „За деца и родители“ в гр. Пловдив изненада децата, с които работи с две вълшебни коледни тържества.

За първия неповторим празник, наши помощници бяха аниматори от театър „Хенд“ и разбира се Дядо Коледа и Снежанка. За децата подготвихме музикални игри и специално подбрани подаръци, те се забавляваха много и бяха развълнувани от срещата с белобрадия старец, когото някои от тях срещаха за първи път. Oсвен това, децата рисуваха, танцуваха, преминаваха заедно през снежната буря и събираха красиви снежинки, споделиха и своите най-съкровени желания. 

Второто празненство организирахме специално за децата в приемна грижа и отново с подкрепата на нашите приятели от театър „Хенд“. Децата и приемните родители имаха възможността да се насладят на една интерактивна коледна постановка „Коледни неволи“, в която бяха включени забавни игри, с които децата научиха повече за българските обичаи, характерни за Коледа и Нова Година. След края на постановката имаше още една изненада – появи се Дядо Коледа, който зарадва всички деца с подаръци и лакомства.

За фондация “За Нашите Деца” е ключово важно всяко дете да усети магията на Коледа и да получи истински шанс за щастливо детство. В семейство.

Main Menu