Нови езикови курсове в Пловдивския университет през март

13 Фев 2019 16:25

 

 

Центърът за езици и междукултурна комуникация към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ стартира през м. март нови езикови курсове за студенти, ученици и граждани.

Обучението се осъществява от университетски преподаватели, като за всяко преминато ниво при успешно положен изпит курсистите получават университетски сертификат. Занятията се провеждат в малки групи в следобедно-вечерните часове на делничните дни по следните езици: английски, немски, испански, португалски, италиански, руски, китайски. В обучението се използват съвременни педагогически технологии и модерни учебни системи в съответствие с 6 нива на владеене на съответния език според Европейската езикова рамка. Курсовете стартират при наличие на 10 кандидати за съответната група. Сред предложенията с руски език е и детски курс за ученици от 1 до 5 клас.

Желаещите могат да се запишат при Светлана Попчева в каб. №369 в сградата на Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“, ул. „Цар Асен“ №24, на телефони 032/261 238 и 0888 160 615 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 28.02.2019 г. Контактно лице за курсовете по руски език е Анастасия Кехайова – тел. 0879 481 381, ел. адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Main Menu