В търсене на добрия човек

08 Май 2019 15:42

Акция
организирана от Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки болести, Асоциация Наследствен ангиоедем и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника

На 10 май /петък/ от 11.00 до 18.00 часа срещу стълбите на Каменица на бул. „Александър Батенберг“ ще се проведе за осма поредна година акцията „В търсене на добрия човек”, целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си.

Тази година тя ще бъде под мотото ”Нека изведем добрината на светло”. Отново ви каним на „Пункта на добротата” за да ни разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите. Ученици от ПГХТТ и тази година ще организират „Патрули на добротата“ за да събират номинации. Всеки ще има възможността да отправи благодарност към свой благодетел като му поднесе грамота-приз „Най-добрия човек”, които ще бъдат раздавани по време наакцията.

Номинации ще се приемат и на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За повече информация:

Сияна Кокова: 0889 404609;

Йорданка Петкова : 0878 518267 ; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Main Menu