Ново улично осветление в район „Южен“

30 Май 2019 09:22

Продължава изграждането на улично осветление в пловдивския район "Южен" на места, където досега никога не е имало такова, съобщи кметът на района Борислав Инчев. Приключил е монтажът на стълбове и лампи в неосветени участъци от улиците "Порт Артур", "Георги Кондолов", "Георги Икономов", "Д-р Иван Кесяков", както и в локалното платно на ул. "Даме Груев".
"Недопустимо е в 21 век във втория град на България да има места без улично осветление", коментира Борислав Инчев, като обяви, че кметството на "Южен" има изготвени проекти за още 6 улици, за които има и издадени разрешения за строеж. Работата по тях може да започне веднага след осигуряване на финансиране от страна на голямата община. 
"Тъй като основна наша грижа е да осигурим сигурност и спокойствие на гражданите, още в началото на мандата откроихме като приоритет изграждането на допълнително улично осветление и сме последователни в това решение, точно както преследваме всяка възможност за нови паркоместа или детски площадки например", допълни Борислав Инчев.

Main Menu