Андрей Слабаков: Проектите за гей изложбата и сапуна „Камбана“ да се съберат на 2 февруари в софийската баня /снимки + видео/

03 Юни 2019 16:11

Ръководството на пловдивската организация отново поиска спирането на финансирания от фондация „Пловдив 2019“ на проектът на фондация "Глас" "Балканска гордост", включващ фотографска изложба и музикално събитие, посветени на Прайд шествията в балканските столици. Това заяви председателят на пловдивските войводи Борислав Инчев. Той каза още, че са готови на всякакви форми и дори гражданско неподчинение.

"Настоява фондация „Пловдив 2019“ да прекрати договора по проекта с „Глас“ и ако има изплатени някакви пари по него, то да бъдат възстановени на фондацията.", уточни Инчев.

 

Евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков заяви, че при този демографски срив в България да се демонстрира гей общество е меко казано самоубийство. По думите му, твърдейки, че са им отнети някакви права, тези хора искат някакви привилегии. Слабаков предложи освен гей паради да бъдат направени паради на ексхибиционистите, както и например на любителите на кози, овце и едър рогат добитък. Истинското семейство се състои от мъж, жена и деца, всичко друго е несериозно, категоричен е Андрей Слабаков.

Такъв тип мероприятия са политика, те са пропаганда, ние няма да допуснем тя да се провежда в Пловдив, категоричен беше депутатът от ВМРО Александър Сиди.

От ВМРО се обявиха категорично и срещу проекта „За кого бие камбаната“, изследващ душевността на сапуна „Камбана“, за който Фондация „Пловдив 2019“ е платила на авторката 1750 лева. Евродепутатът Андрей Слабаков предложи гей изложбата и проекта за сапуна „Камбана“ да се съберат на 2 февруари в централна баня в София. Като режисьор обединявам концепции и това ще е великолепно събитие, което ще вдъхне душа в сапуна, посочи Слабаков. 

Камилски дол
Vadim

Main Menu