Вкусна храна, музика, кино, кулинарни демонстрации и много други изненади ви очакват от 1 до 4 юли 2019 в Пловдив

28 Юни 2019 10:35

 

 

Остават броени дни до началото на най-вкусния арт фестивал в България - Street food & Art Festival, който ще се проведе от 1 до 4 юли 2019 на Гребната база в Пловдив.
Фестивалът ще обедини няколко вида изкуство в напълно автентична градска среда – кулинария, лятно кино, музика, литература, театър.
В програмата са включени известни кулинарни блогъри и влогъри – Адриана Гюзелева, Ан Фам, Люси Евтимова, Таня Донева и др., професионални готвачи и артисти, които ще направят своите кулинарни демонстрации директно пред посетителите на фестивала. Победителят от MasterCherf 2018 Станислав Райчев и едни от най-атрактивните участници в шоуто – Кристиана Лазарова и Карина Попова, също ще ни разкажат и покажат своите кулинарни страсти.
Всяка фестивална вечер ще приключва с лятно кино, концерт и диджей парти. Музикалната програма сме поверили на Стефан Вълдобрев, индийската банда TAPI, Филип Аврамов и групата му Джинджифил, P.I.F., Илин Папазян, Le Push, MixMe, DJ SKILL, JUANITO, DJ Mad Bear, DJ KalashNick, DJ Nikita.
Ще видим и уникалното стенд-ъп комеди шоу на единственияу вентролог в България – Димитър Иванов – Капитана.
Най-смелите посетители могат да се включат и в състезанието „Street Food многобой“ и да покажат на всички колко точно могат да изядат и изпият.
Подготвили сме много изненади и за най-малките посетители на Street food & Art Festival. Освен работилници и игри, за децата ще се погрижи и Бате Енчо, който ще се превърне в Енчо Сан за специалното си японско детско шоу. Японски игри, японски детски песнички и японска кулинарна работилница са само част от изненадите, които сме подготвили за най-малките.
А специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни, което изобщо не е за изпускане!
Не пропускайте пловдивското издание на Street food & Art Festival, който тази година ще се проведе и в още два града – Бургас (7-11 август 2019) и Варна (28 август-1 септември 2019).
Фестивалът е с вход свободен, а разплащанията във фестивалната зона ще се извършват с Фестивална карта, която може да зарежда на специално обособени за това места или собствена Mastercard!
Вижте цялата програма тук - https://plovdiv.streetfoodfest.bg

Main Menu