Направете нещо за себе си! Учи английски със „Smart Start“ и „Symmetry“

29 Юли 2019 12:03

Вече трета година Английски езикове центрове „Smart Start“ и „Symmetry“ обучават деца и възрастни на английски език.

Ние предлагаме езиково обучение за всички нива на владеене – от начално до най-високо и тясно професионално. Работим с програмите на университета Кеймбридж, които предлагат всичко, от което нашите клиенти имат нужда – от забавните и игрови помагала за най-малките до специализираните формати за инженери, юристи, икономисти, медици и т.н.

- Предварителната оценка на знанията, индивидуланият подход и работата в малки групи – от 1 до 7 човека – ни правят полезни и различни.

- Ученето на английски дава възможност на Вас и Вашите деца, да увеличите значително шансовете си за успех в живота.

- Децата, които учат редовно чужди езици, стават по-концентрирани, по-бързомислещи и по-способни за адаптация в непозната среда. Те подобряват способностите си за разрешаване на проблеми и фокусиране върху определени задачи.

- За малки и големи, способността да се общува на английски (или друг език) е предимство, което ни дава възможност да създаваме връзки с повече хора, да имаме по-високи доходи и да се чувстваме щастливи, че сме постигнали нещо повече от другите.

- Професионалните ни курсове са насочени към специалисти от всички области на бизнеса. При нас се обучават: инженери, експерти по сигурността, управители на фирми, лекари и хора от тежката индустрия.

- Формата на тези курсове включва предварително интервю с цел уточняването нивото на владеене на аглийски; естеството на работа и приложение на езика, за съответната позиция. След това се изготвя индивидуален план за обучение, който е адаптиран към целите на всеки клиент.

- Предлагаме и подготовка за конкретни събития – делови срещи; презентации; конференции. Целта е преодоляване на езиковата бариера по време на тези мероприятия и по-добра възможност за комуникация с партньорите.

Екипът ни се състои от професионални педагози, филолози и специалисти от индустрията.

Услугите ни в тази област са на база дългогодишния опит на собствениците в областта на бизнеса и индустрията.

Заповядайте при нас! Направете нещо за себе си!

Main Menu