3-дневната международна конференция в Пловдив - “Business Meets Culture”

09 Авг 2019 13:30

 

Между 11-13 Октомври ще се състои конференцията ‘Business Meets Culture”, която е част от ежегодната национална конвенция на младежката неправителствена организация JCI Bulgaria.
Тридневното събитие ще се проведе в „Европейската столица на културата“ за 2019 година град Пловдив, в емблематичния ресторант „Пълдин“, намиращ се в Стария град.
“Business Meets Culture” има за цел да представи пресечната точка между културата и бизнеса. Как културата влиея положително на бизнеса и как може културата да бъде използвана за създаване и развитие на успешен бизнес. Участниците ще имат възможност да почерпят опит от успешни предприемачи и лектори с международен опит в различни области. В същото време посетителите ще могат да се докоснат до духа на древния и изпълнен с енергия български град Пловдив, ставайки част от събитията на „Европейска столица на културата“.
3-дневната конференция ще събере на едно място лектори и присъстващи от България и Европа, включващи се в интересни лекции и интерактивни работилници, давайки ценни съвети и споделяйки практически опит в развитието на културни и бизнес проекти.
“Business meets culture” се организира от международната младежка неправителствена организация JCI Bulgaria, която се провежда всяка година на различна локация. През 2019 конференцията се организира от локалната организация в града под тепетата JCI Plovdiv, която организира втората си национална конференция след успешната “Business on the Hills” през 2016 с над 120 участника.

 

Линк за записване: https://nationalconvention.jci.bg

LGarden
Камилски дол

Main Menu