Николай Радев повежда червените в битката за Пловдив

07 Сеп 2019 17:26

Председателят на групата на съветниците в ОбС Николай Радев беше избран за кандидат за кмет на БСП. Той спечели надпреварата срещу Минка Сърнишка с 71 на 30 гласа. Радев ще бъде и начело на листата на БСП за Общински съвет.Николай Радев е дългогодишен общински съветник и настоящ директор на английска езикова гимназия "Пловдив". Той я превръща в едно от най-авторитетните средищни училища в Пловдив. Уважаван от учениците, учителите и родителите.

„Пловдив на хората“ е озаглавена предизборната платформа, с която БСП в града на тепета ще поиска доверието на пловдивчани. „Ще водим позитивна и ярка кампания. Първата ни цел е балотaж, а втората – победа. Имаме най-добрия кандидат – успешен директор и дългогодишен учител, опитен, можещ и знаещ“, заяви областният лидер Георги Гергов. „Ръководството на партията застава зад Николай Радев, който е достойна кандидатура“, заяви в качеството си на член на Изпълнителното бюро на НС на БСП Манол Генов.

„Пловдив се нуждае от интелигентно и умно ръководството. Ще потърся подкрепа в моите среди – колеги и преподаватели в училища и университети, сред стотиците бивши мои ученици и техните семейства. Ще говоря с пловдивчани за бъдещето, защото, ако искаме такова, нека върнем Пловдив на хората“, каза кандидатът за кмет Николай Радев, преди да благодари за гласуваното му доверие. .

Челото на листата за ОбС:

1. Николай Радев
2. Тодор Стоилов
3. доц. Ангел Иванов
4. д-р Атанас Баташки
5. Гражданска квота - Димитър Чолаков?
6. Добромира Тошева
7. инж. Йордан Василев
8. Десислава Йорданова
9. Нели Петрова
10. Любомир Паунов
11. Илия Гатев
12. Иван Петков

13. Минка Сърнишка

14. Петя Манева

15. Коалиционен партньор

16. Тодор Кръстев

17. Александър Константинов

Main Menu