Жители на район „Северен“ доволни от администрацията

22 Окт 2019 11:19

Живущите на ул. „Ален мак“ 32, 34, 36 и 38 останаха приятно изненадани от бързата реакция на кметството на район „Северен“, управлявано в момента от д-р Красимир Асенов.

„Сутринта на вчерашния ден при мен беше получен сигнал от живущите на ул. „Ален мак“ 32, 34, 36 и 38за много опасна дупка в градинката пред техния блок. След като с експерт от кметството констатирахме, че на това място има пропадане на земни маси, разпоредих мобилен екип от фирмата за поддържане на тротоарите и пътните платна в район „Северен“ да отремонтиранарушената настилка“, съобщи заместник-кметът Калоян Георгиев.

Според гражданите от посочения адрес преди повече от седмица се е получило пропадане на зоната до детската площадка в междублоковото пространство, точно в средата на пешеходната алея, което е представлявало сериозна опасност за живущите, за преминаващите и особено за децата. Още по-опасно ставало вечер, което накарало жителите на блока да запълват с подръчни материали опасната дупка, както и да се опитат да заградят и обозначат същата с лента.

„Тъй като и това не е помогнало хората ме сигнализираха за описания проблем. Последващо бяха изсипани около 4 куб. м трошен камък и пръст. Дупката беше затворена и уплътнена, пътните ивици пренаредени, а пешеходната алея беше възстановена“, допълни Калоян Георгиев, като благодари на гражданите за положените усилия и подадения сигнал.

Main Menu