Печат на тази страница

Посрещнаха новия кмет на район „Източен“ Иван Стоянов с пита и мед

11 Ное 2019 17:31

 

Новоизбраният кмет на „Източен“ Иван Стоянов бе посрещнат от екипа на районната администрация с пита и мед, а за да му е спорна работата, лиснаха менче с вода.
Той беше представен от досегашния кмет Николай Чунчуков и се ръкува с всеки един от служителите, а отец Ангел от черквата „Свети Пророк Илия“ отслужи водосвет за здраве и успехи за благото на жителите на района.
Иван Стоянов благодари за свършените добри неща при управлението на ГЕРБ в района през последните 12 години в мандатите на неговите предшественици Иван Тотев, Петър Петров и Николай Чунчуков. Той увери, че ще продължи да надгражда постигнатото досега, като основната му цел е живеещите в „Източен“ да се гордеят със своя район. „От моя страна ще имате пълна подкрепа за добрите неща и енергия, която да ви даде самочувствие за съвместната ни работа“, заяви новият кмет.
Иван Стоянов благодари на целия екип на ГЕРБ в „Източен“, който вложи много сили в предизборната кампания.
На кратката церемония за встъпването му в длъжност дойдоха областният координатор на ГЕРБ и два мандата кмет на Пловдив Иван Тотев, започнал политическата си кариера като кмет на район „Източен“, общинските съветници Златин Велев, Христина Кашилска и Емил Русинов, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Main Menu