Стартира седмата благотворителна кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“

02 Дек 2019 14:55

 

Набраните средства от всяко издание инвестираме в подкрепа на децата в риск и техните семейства, с които работим. Благодарение на участниците в миналогодишната кампания, през първите 10 месеца на 2019 спасихме  от изоставяне 27 бебета, подкрепихме 89 деца с увреждания и трудности в развитието, помогнахме на 50 деца да живеят в любящи приемни семейства и дарихме на 11 бебета ежедневна грижа в нашата Детска къща.

От днес до Коледа социално отговорни компании и екипи отново ще сътворяват истински чудеса и ще набират средства в подкрепа на каузите на фондацията. Екипите на 20 компании вече избраха  предизвикателството, с което ще се включат в благотворителната кампания в един от предпразничните дни.

Очакваме следващите благотворители, които биха желали да сътворят повече добрини за деца в нужда, да почерпят вдъхновение и идеи от официалната страница на кампанията - http://yourmiracles.eu/ или пък от фейсбук събитието -https://www.facebook.com/events/456251448359795/?event_time_id=456395525012054.

Ако сте част от HR екипа на социално отговорна компания, интересувате се от развитието и бъдещето на децата в ранна възраст или желаете да въвлечете своите колеги в сътворяването на коледни добрини, то  „ Тази Коледа чудесата правите Вие“ очаква именно Вас.

За много от компаниите, които избират да подпомогнат силния старт за всяко дете в страната, „Тази Коледа чудесата правите Вие“  се превърна в традиция, заредена с много смисъл и положителни предпразнични емоции. Ето какво споделят те:

„Мотивите ни за поредно участие в кампанията са свързани с непрестанната ни ангажираност да помагаме на хора в нужда, особено когато става въпрос за деца. Девня Цимент е социално отговорна компания, която се стреми да изгражда взаимоотношения със заинтересованите страни на основата на взаимна ангажираност, активно партньорство, доверие, откритост и дългосрочно сътрудничество. Радваме се на възможността тази Коледа да направим заедно още едно чудо!"

                                                                            Магдалена Гочева – Мениждър   комуникации                                                                                                                                                                                      „Девня цимент“ АД

За нашия екип "Тази Коледа чудесата правите Вие" е събитие, което изпълва сърцата ни със смирение и съпричастност. За нас това е традиция, а не поредната благотворителна инициатива. Един момент, в който вярваш, че помагаш на някой, който има нужда от теб. Миг, в който доброто съществува и ти знаеш, че си добър. Равносметка и удовлетворение от това колко малко е нужно, за да помогнеш на деца и родители изпаднали в нужда. Ние вярваме, че инициативите, зад които застава една компания мотивира и възпитава нейния екип на социално отговорни ценности. Участието в благотворителни кампании винаги успява да сплоти колектива. За нас малките жестове са най-важни. Когато се съберем повече хора и компании вярващи в една кауза, тогава малкият жест става голям. Това е нашето призвание.“

                                                                              Елена Тасева – Маркетинг

                                                                                                                                                                       Компас ООД

Да създаваме детски усмивки и радост е възможно единствено ако обединим усилията си, за да умножим добрите дела и съвременните чудотворци.

Включете се и Вие на email Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0887 070 279, за да осигурим заедно щастлив и сигурен живот в семейство за всяко дете в България, не само по Коледа, а през всеки ден от годината!

Main Menu