Арестуваха областния лидер и общински съветник от ВМРО при акцията в Басейнова дирекция

28 Фев 2020 17:08

Общинският съветник от ВМРО Стефан Послийски е задържан във връзка с акцията на прокуратурата и антикорпционната комисия в Басейнова дирекция-Пловдив.

Новината бе потвърдена от негови съпартийци. Тази сутрин областният лидер на ВМРО е бил отведен във II-ро РПУ, а към обед той е бил закаран в Икономическа полиция. Задържан е за 24 часа. Засега не е ясна причината за ареста.

Послийски, който е втори мандат общински съветник, притежава консултантска фирма като част от проектите, по които е работил, са по линия на екологията и взаимодействието с Басейнова дирекция. Той е и член на Контролния съвет на Фондация "Пловдив 2019".

Градският лидер на войводите Борислав Инчев заяви пред PlovdivskiNovini.bg, че няма информация за какво е задържан общинския съветник. Депутатът Александър Сиди също отказа да коментира ареста на Послийски.

Полицията и КПКОНПИ под надзора на прокуратурата започнаха нова акция в Басейнова дирекция - Пловдив тази сутрин при която са арестувани четирима души от администрацията.

 

Main Menu