7 детски градини в „Северен“ с виртуална изложба за 1 юни

29 Май 2020 09:36

 

 

Виртуална изложба с над 100 детски рисунки и презентации бе представена във фейсбук групата „Община Пловдив район „Северен“ по случай наближаващия 1 юни-Ден на детето.

Творбите са изработени от малчуганите от седемте детски градини в района по време на дистанционното обучение през месеците март, април и май. Малките възпитаници на детските заведения са използвали различни техники и материали за своите произведения: рисуване с флумастери, пастели, водни боички, работа с разнообразни природни материали, хартия, пластелин и камъни. Очарованието на детските рисунки се подсилва и от посланията чрез думи и образи за здраве и оптимизъм.

„Щастлив съм, че всички учители приеха идеята да направим импровизирана празнична изложба, сътворена от майсторските ръчички на децата и благодарение на родителската подкрепа. Общите усилия родиха общи емоции – на радост и удовлетворение, на взаимно уважение и доверие“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алeксиев.

Изложбата може да бъде разгледана във фейсбук групата „Община Пловдив район „Северен“ на следния адрес: https://www.facebook.com/groups/185381828257180/

Main Menu