Над 1400 деца, семейства и специалисти подкрепи фондация „За Нашите Деца“ през 2019 г.

30 Юни 2020 09:49

 

Една година е едновременно много кратко, но и много дълго време. 2019 ни даде 365 възможности да променим света около себе си към по-добро. Към това се стремяхме и ние от фондация “За Нашите Деца“– работихме неуморно и всеотдайно, и използвахме всеки миг, за да бъдем до децата и семействата в нужда. И успяхме за променим към по-добро съдбите на над 1400 от тях.

Сътворихме много добри дела, преживяхме трудности и щастливи моменти, помогнахме на много деца и семейства, дарихме надежда и ново начало на много крехки животи. Направихме го заедно с Вас - нашите дарители и приятели!

Какво и как постигнахме, как преодоляхме трудностите и как отпразнувахме успехите, разказваме в Годишния доклад на фондация „За Нашите Деца“. Предлагаме ви да се запознаете с нашата история за това, в което успяхме и не успяхме да постигнем в усилията си да променяме страната ни към това да бъде по-добро място за децата и семействата.

Нашите постижения и вашата подкрепа ни мотивират да продължаваме да го правим с още по-голямо старание, за да преодоляваме трудностите заедно!

Благодарим Ви, че сте наши съмишленици и продължавате да ни подкрепяте, за да растат повече деца щастливи и обичани в семейство!

Прочетете целия доклад за работата на фондация „За Нашите Деца“ през 2019 г. ТУК.

LGarden

Main Menu