Цвета Караянчева и Бойко Борисов идват в Пловдив

04 Юли 2020 07:29

 

 

С тържествена церемония на 04 юли 2020 година от 09:30 часа ще се връчи бойното знаме на новосформираното Съвместно командване на специалните операции в района на Командването в Пловдив, пл.Съединение №1. По-късно вечерта от 21:15 часа ще се проведе тържествена проверка /заря/ по случай празника на гарнизон Пловдив.

На мероприятието са поканени да присъстват министър-председателят на Република България Бойко Борисов, заместник-министър председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната, началникът на отбраната, командира на командването на специалните сили на САЩ в Европа, Командирите на специалните сили на съседните държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства тази вечер на празника на гарнизон Пловдив.

На пл. „Централен“ в Пловдив в 20.00 часа ще започне празнично шествие на представителни блокове на военни формирования от гарнизона.

Отслужена ще бъде заупокойна молитва. В 20.40 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на военнослужещите, доблестно изпълнили воинския си дълг.

Председателят на парламента ще произнесе слово на тържествената заря-проверка.

LGarden

Main Menu