Печат на тази страница

Затварят няколко булеварда заради старта на третия етап от международната колоездачна обиколка на България

30 Юли 2020 12:48

 

Движението по няколко пловдивски булеварда се преустановява от 13:00 до 14:30 часа днес заради 67-ата международна колоездачна обиколка на България, чийто трети етап ще стартира от зала „Колодрума“.
От ОП „Организация и контрол на транспорта“ се извиняват за временното неудобство и приканват в посоченото време водачите на моторни превозни средства да изберат алтернативни маршрути за пътуване.
Колоездачите ще тръгнат от зала „Колодрума“, по ул. „Менделеев“ и бул. „Асеновградско шосе“, наляво по бул. „Освобождение“, кръговото до SPS, ще продължат по „Освобождение“, надясно по бул. „Цариградско шосе“ и по надлез „Скобелева майка“ ще напуснат Пловдив в посока Садово.
Автобусните линии от градския транспорт с редовен маршрут, преминаващ по посочените пътни участъци, ще се движат, както следва:
В посока Центъра – ЖР „Тракия“-А13: ул. „Найчо Цанов“, надясно по бул. „Асеновградско шосе“, наляво по бул. „Цар Симеон“, наляво по ул. „Пеньо Пенев“, надясно по ул. „Съединение“, надясно по бул. „Княз Борис I“, наляво по ул. „Димитър Кудоглу“, надясно по ул. „Георги Цариграски“ –ЖР „Тракия“-А13.
В обратна посока: ул. „Георги Цариграски“, наляво по ул. „Димитър Кудоглу“, наляво по бул. „Княз Борис I“, наляво по ул. „Съединение“, наляво по ул. „Пеньо Пенев“, надясно по бул. „Цар Симеон“, надясно бул. „Асеновградско шосе“, наляво по ул. „Найчо Цанов“, кръстовището при Сточна гара и по маршрута , утвърден с общинската транспортна схема.

 

 

 

Main Menu