Печат на тази страница

Полицията задържан Тоно Терзиев

29 Дек 2020 21:53

 

 

В следобедните часове на днешния ден автопатрул на Трето РУ спрял за проверка лек автомобил Порше Кайен, управляван от Тоно Терзиев, от гр. Пловдив. След извършената проверка за употреба на наркотични вещества от страна на водача е установено с техническо средство, Drug Ghek 3000, че мъжът управлява превозното средство под въздействието на кокаин. По случая е образувано ДП по описа на Трето РУ.

 

При последвалите процесуално следствени действия- претърсване и иземване на обитаван от мъжа адрес на бул "Източен " в Пловдив служителите на реда открили ловна карабина "Бергара" със заглушител и боеприпаси за нея. След извършената проверка е установено, че задържания не претежава разрешение за носене и съхранение на откритото в жилището му оръжие. В хода на работа е установено, че задържания мъж обитава и друг адрес на територията на село Скобелево. При посредвала проверка на адреса в селото са открити и иззети множество боеприпаси за друг вид огнестрелно оръжие, също държани незаконно.

 

Тоно Терзиев е известен в Пловдив с бохемския си начин на живот, с демонстрацията си на благосъствояние, употребата на наркотици. Според запознати задържаният често е потъпквал закона с посещенията си на ловни излети, без да е законен ловец. Баща му Ангел е един от най-приближените на известно лице от родния ъндърграунд Румен с прякор Козела, от където са и протекциите на Тоно. Работата по случая продължава.

Main Menu